fredag 12 augusti 2011

Hallongården

Alla pratar ju om Hallongården så vi var tvungna att åka och se vad de var för ngt ställe :-)
Jätte mysigt ställe att fika på Olivia och Julia var överlyckliga över alla djur som sprang runt vid borden men helheten nja sådär




Lägg till bildtext

torsdag 11 augusti 2011

Julia fick ett paket med posten

Nu i veckan kom det ett paket till Julia med posten gissa om hon blev glad
det var från sylvanian en lite söt kanin
Den fick hon för att hon blev gratis medlem i http://www.sylvanian.se/#/se/fanclub

och det kom även med lite tidningar som hon sitter o läser:-)

onsdag 10 augusti 2011

Lindex shop online

Gick in på Lindex sida och blev väldigt glad de hade mkt mer än i butiken och det kostade bara 19:- att få det skickat till sin butik där man kan hämta ut det :-)
och när jag endå var i butiken blev de lite måsten kläder också :-)

måndag 8 augusti 2011

Torskfile i ugn

Torskfile i ugn
La den i folie med smör purjolök dill och lite gul squash ca 30-35 min i ugn på 175 grader

Höganäskruka

Loppisfynd från i Lördags
en Höganäs kruka hade en likadan innan men den glömde jag ute över vintern så den sprack
och sen blev de en solhatt som olivia kan bada med i turkiet :-)

söndag 7 augusti 2011

Kokt kyckling med basilika

En ny favorit här hemma är kokt kycklingfile

1 kycklingfile
lite frusen basilika

kokade ca 15-20 min

Lindas goda pastarätt som vi gjorde om lite

Lindas recept

Du behöver :
2 st Creme Bonjour Cuisine Schalottenlök & Gräslök (som den ovan)
2 paket tärnat bacon (140 g styck)
1 purjolök
Salt, Peppar och Dijonsenap

Blanda cremebonjour med lite vatten och bacon i en kastrull. Skiva purjolöken och häll i. Salta, och ta 1-2 tsk dijonsenap. Koka upp! Klart! Vi brukar alltid ha bandspagetti till, super gott. Snabbt & enkelt!

Och här kommer vårt
1 Creme Bonjour Cuisine Schalottenlök & Gräslök
½ burk creme fraiche
lite vatten
1 halv purjolök
2 paket bacon
2 msk Dijonsenap
peppar