torsdag 8 mars 2012

Binz Tyskland

Hemkommen från en liten tripp i sassnitz
Lite eftermiddagsshopping inne i Sattnitz
var bara en kort gata med lite affärer men där blev lite klipp ändå
Sen tog vi bilen och körde vidare till Binz ( jätte nära ca 25 min bilresa)  där vi checkade in på hotellet vi skulle bo på sen gav vi oss ut för mer shopping och kollade in den fina stranden som säkerligen är ett paradis på sommaren när det är sol och varmt
Lägg till bildtext

Den fina stranden

Lång fin strand med vit sand :-)


Strandpromenaden med restauranger pubar och cafe längs med hela gatan

Ska ni bo fint riktigt fint så är det HÄR ni ska boka

Shoppinggatan där det även är massa försäljare på sommaren längs
med gatan

Shopping

Detta är ett mkt bra alternativ till en riktig utlandssemster under sommartid och skön avkoppling under resten av året då i sotrt sett alla hotell har möjlighet till SPA och inomhus pool

Ett litet TIPS om man åker under sommaren eller sen vår tidig höst är att ringa upp hotellet innan och kolla upp parkeringsplats för varje hotell har bara ett fåtal platser och det fanns inte jätte mkt parkeringsmöjliheter på andra ställe ...hur kan man missa tänka på det när man bygger ett helt turist kvarte???

Grattis Tamonsforfree :-)

Idag fyller värdens bästa företag 1 år Grattis :-)
För exakt ett år sedan, också på den Internationella Kvinnodagen, lanserades Tampons for free i Sverige. Idag har Tampons for free mer än 30.000 medlemmar och har gett bort mer än en miljon tamponger och vi är glada och stolta över att vi nu lanserar Tampons for free i Norge!
Idag lanseras Tampons for free i Norge, så berätta för alla norskor du känner att de fr.o.m. nu kan registrera sig på
www.tamponsforfree.com! De 10.000 första som registrerar sig kommer med i vår allra första Norge-kampanj som startar i maj 2012.