5-6 stora äpplen
150 g smör
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
2 dl strösocker
½ dl mat & visp från milda eller vispgrädde
Kanel
Tillbehör:
Vaniljsås
Gör så här
Ugn 175°
Skölj och skär äpplena i bitar. Lägg de i en smord pajform strö lite kanel över
Smält smöret i en kastrull och rör ner havregryn, mjöl, bakpulver, socker och grädde .
Bred blandningen över rabarbern.
Grädda pajen mitt i ugnen, ca 25 minuter.
Servera med vaniljsås
Skölj och skär äpplena i bitar. Lägg de i en smord pajform strö lite kanel över
Smält smöret i en kastrull och rör ner havregryn, mjöl, bakpulver, socker och grädde .
Bred blandningen över rabarbern.
Grädda pajen mitt i ugnen, ca 25 minuter.
Servera med vaniljsås